Înaintări în grad la Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Arad, prilejuite de Ziua Naţională a României

Data publicare: Luni, 04 Decembrie, 2017 Total: 2250 accesari

Înaintări în grad la Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Arad, prilejuite de Ziua Naţională a României

Ziua Naţională a României a prilejuit înaintarea în grad a mai multor cadre din Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Arad!


Cu prilejul Zilei Naţionale a României - 1 Decembrie, din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Arad, au fost înaintaţi la gradul următor , înaintea expirării stagiului minim în grad, pentru rezultate deosebite avute în activitatea desfăşurată, un numar de doi ofiţeri şi şapte subofiţeri.


Astfel, prin Ordinul Ministrului Afacerilor Interne, Locotenent-colonel Virciu Ioan a fost înaintat la gradul de Colonel, în timp ce  Căpitan Cociuban Marius la gradul de Maior.


Prin Ordinul Inspectorului Şef al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad au fost avansaţi, astfel:
- De la gradul de Plutonier-adjutant la gradul de Plutonier-adjutant-şef dl. Marin Emil.
- De la gradul de Plutonier-major la gradul de plutonier-adjutant, domnii: Achimet Nicolae-Dorel, Lupsa Gheorghe Nicolae, Michelis Walter-Marius, Monoranu Laurentiu Daniel si Veress Adrian.
- De la gradul de Plutonier la gradul de Plutonier-major, Valean Alexandru-Radu.


La sfârşitul festivităţii domnul Locotent-colonel Gheorghe Constantin-Laurentiu, Prim Adjunct al Inspectorului Sef al IJJ Arad, le-au urat atât cadrelor avansate în grad, cât şi colegilor prezenţi,' multă sănătate, să dovedească ataşament faţă de valorile profesiei, să manifeste un înalt grad de profesionalism şi integritate în apărarea drepturilor şi libertăţilor membrilor comunităţii din care ei înşişi fac parte, si să aibă cât mai multe succese în activitatea pe care o desfăşoară'