O tânără studentă și-a pierdut viața într-un tragic accident de circulație

Data publicare: Luni, 04 Decembrie, 2017 Total: 2713 accesari

O tânără studentă și-a pierdut viața într-un tragic accident de circulație Un grav accident de circulație a avut loc duminică spre luni noaptea, în urma căruia, o tânără de 19 ani a murit, iar alţi patru tineri din Gorj care mergeau la facultate în Timișoara au fost răniți.


Mașina în care se aflau cei cinci tineri s-a răsturnat într-un sens giratoriu de pe centura Lugojului, în județul Timiș. Se pare c
ă șoferul unei mașini care circula dinspre Caransebeș spre Timișoara a pierdut controlul volanului într-un sens giratoriu și s-a răsturnat în afara părții carosabillului. 


Din nefericire, viața unei tinere de 19 ani i-a fost curmată, iar alte patru persoane sunt rănite, două femei și doi bărbați, fiind internate la spital. Toți cei cinci tineri sunt din județul Gorj. A fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.


Potrivit reprezentanților IPJ Timiș, cele patru persoane rănite au vârste cuprinse între 19 și 21 de ani, două dintre acestea fiind în stare gravă.


Ei erau studenți și mergeau la Timișoara, la facultate.

sursa: banatulazi.ro
sursa foto: Radio Timisoara