Ziua Națională a României, sărbătorită şi la Grădinița Prieteniei

Data publicare: Luni, 04 Decembrie, 2017 Total: 5566 accesari

Ziua Națională a României, sărbătorită şi la Grădinița Prieteniei Ziua Națională a României a fost sărbătorită şi la Grădinița P.P. Grădinița Prieteniei, din municicpiul Arad, acolo unde a fost organizat un concurs de creație pentru copii preşcolari.

Evenimentul aflat la cea de-a 5-a ediție, a adunat peste 200 de lucrări venite atât de la copii din Arad cât şi din alte județe din țară. Micuţii şi-au exprimat dragostea de țară în cele mai inedite moduri; de la pictură, colaje tricolore şi până la creații handmade care mai de care mai originale.


Fiind vorba de un concurs de creaţie, cele mai frumoase lucrări au fost premiate cu diplome însă datorită faptului  că numărul participanţilor a fost mult mai mare decât în ediţiile precedente, juriul format din educatoare şi reprezentanţi ai Inspectoratului Şcolar Arad au decis ca pentru fiecare loc, respectiv locul 1, locul 2, locul 3 şi menţiune, să fie alese câte 10 lucrări. Anglu kalbos kursai suaugusiems, įmonėms, vaikams, verslui Klaipėdoje, Vilniuje ir Kaune