Vizita alpinistului Zsolt Torok a fost de bun augur! UTA şi-a recăpătat pofta de joc şi a trecut cu 2-1 de Chindia Târgovişte

Data publicare: Duminica, 03 Decembrie, 2017 Total: 1493 accesari

Vizita alpinistului Zsolt Torok a fost de bun augur! UTA şi-a recăpătat pofta de joc şi a trecut cu 2-1 de Chindia Târgovişte

 

Vizita primului om din lume care a escaladat vârful hymalaian PEAK5, alpinistul Zyolt Torok, în vestiarul UTA-ei şi cuvintele de încurajare a jucătorilor Bătrânei Doamne pare să fi fost de bun augur.

 Citeşte şi Cuvinte de îmbărbătare pentru jucătorii UTA-ei, din partea alpinistului Zsolt Torok

UTA a câştigat nesperat meciul de acasă  împotriva Chindiei Târgovişte, echipă mult mai bine cotată decât formaţia arădeană.

 

Aflată pe un loc inconfortabil, echipa arădeană a primit,duminică 3 decembrie, pe teren propriu, vizita formaţiei Chindia Târgovişte, aflată pe locul 3 în clasamentul ligii secunde.

 

Dulăul iâa trimis în teren încă de la primul fluier pe Svedkauskas, Polgar, Scutaru, Filaret, Dinculescu – Păcurar, Tănase, Jorza, Hlistei – Florea, Curtuiuş, în timp ce  rezerve au fost Barna – Iuga, Prună, Stahl, Asani, Toma, Boakai.

 

Formaţia oaspete a început cu  Popescu în poartă iar în teren au fost Martac, Ispas, Vătavu, Ciobotariu – Pencea, Honciu, L. Mihai, Stoica – Nisipeanu, Cherchez. Rezerve au fost Meilă, Dumitraşcu, Neguţ, Acasandei, Şerban, Neicuţescu, Bâtfoi.

 

Partida a început cu o serie de atacuri furibunde ale jucătorilor arădeni însă cel care a marcat a fost Ispas, fundaşul echipei- oaspete, care a înscris în proprie poartă.

Tabela arăta 1-0 în dreptul arădenilor după doar 15 minute de joc, scor cu care s-a intrat la vestiare.

 

După ieşirea de la vestiare, Chindia avea să egaleze în minutul 60 după o eroare a portarului arădean care a scăpat pe sub el o minge centrată de Honciu şi deviată uşor cu capul de l. Mihai.

 

Jucătorii UTA-ei s-au comportat total diferit faţă de alte jocuri şi în loc să se resemneze, au început imediat ofensiva la poarta Chindiei. Rezultatul asaltului UT-ist avea să se fructifice pe tabela de marcaj la doar 5 minute după egalare. Hlistei, care a făcut un meci de zile mari, a centrat perfect pentru Florea, acesta din urmă a preluat şi a şutat imparabil astfel că portarului Chindiei nu i-a rămas altceva de făcut decât să scoată mingea din plasă.

 

 

Minutul 65 şi UTA a revenit în avantaj, tabela arătând un nesperat 2-1. Până la finalul meciului arădenii au arat terenul pe toată suprafaţa, astfel că dorinţa oaspeţilor de a egala şi a lua măcar un punct de la Arad, s-a spulberat în apărarea de beton a arădenilor.

 

Determinarea a fost cuvântul sub care s-a jucat partida de la Şiria iar jucătorii UT-işti par să îşi fi regăsit, pentru moment, plăcerea de a juca.

 

Cu cele trei puncte acumulate în urma meciului de la Şiria, împotriva Chindiei, contând pentru etapa a 20-a a ligii secunde, formaţia arădeană UTA Arad ocupă locul 12 în clasament, la egalitate de puncte cu rivala Ripensia Timişoara, dar cu 4 puncte peste Luceafărul Oradea, ocupanta locului 13 şi 2 puncte în spatele Sportului Snagov, echipa aflată pe locul 10. 


Pentru a câştiga toate cele trei puncte puse în joc, în etapa a 21-a, UTA urmează a se deplasa la Bucureşti acolo unde va da piept pe data de 9 decembrie, cu formaţia Metaloglobus Bucureşti. Bucureştenii se aflată pe locul 15, la egalitate de puncte cu Ştiinţa Miroslava, prima echipă aflată pe loc retrogradabil.