Accident rutier în zona gării din Arad. Şoferul a ajuns în stare gravă la spital

Data publicare: Sambata, 02 Decembrie, 2017 Total: 2646 accesari

Accident rutier în zona gării din Arad. Şoferul a ajuns în stare gravă la spital

Un bărbat a ajuns sâmbătă dimineaţa la spital, în stare gravă, după ce a pierdut controlul volanului, a pătruns pe contrasens şi a rupt câţiva copaci aflaţi pe spaţiul verde din faţa unui bloc din Arad.

 

Totul s-a întâmplat în zona gării din municipiul Arad, în jurul orei 6.00 atunci când bărbatul în vârstă de 44 de ani care se deplasa dinspre UTA spre Podgoria pe Calea Aurel Vlaicu, a pierdut controlul volanului la intersecţia cu strada Miron Costin.

Autovehiculul, un OPEL cu numere roşii, a intrat în plin rupând toti în copacii pe care i-a întâlnit în cale după care s-a oprit pe spaţiul verde din fala unui bloc.

 

În momentul impactului, în maşină se aflau două persoane. La faţa locului au sosit de urgenţă un echipaj SMURD precum şi un echipaj al Poliţiei Rutiere. Persoana din dreapta a scăpat doar cu câteva lovituri şi zgârieturi care nu îi pun viaţa în pericol însă starea de sănătate a şoferului este mult mai gravă. Medicii de pe ambulanţă au preluat şoferul grav rănit şi l-au transportat la spital însă rănile suferite fac ca medicii să fie rezervaţi în privinţa şanselor de supravieţuire ale bărbatului.

 

Poliţia urmează să stabilească cauzele exacte care au dus la producerea accidentului.