Muzică patriotică rusească de 1 Decembrie, în faţa Primăriei din Sinaia!

Data publicare: Vineri, 01 Decembrie, 2017 Total: 3395 accesari

Muzică patriotică rusească de 1 Decembrie, în faţa Primăriei din Sinaia!

Spirite încinse de Ziua Naţionaţă după ce pe internet au apărut imagini de la manifestarea din Sinaia.

 

Cei aproximativ 1500 de români adunaţi în faţa Primăriei, au asistat la concertul dedicat zilei de 1 Decembrie, dar în loc de muzică din folclorul românesc, au avut ocazia de a asculta muzică patriotică...rusească. Din informaţiile obţinute de Ghidul Arădean, se pare că manifestarea nu a fost organizată de primărie, ci de grupul Coral, care a şi concertat în faţa Primăriei în timp ce autorităţile locale au organizat manifestaţiile în Parcul Central.

 

Melodia rusească Katiusa, simbol al armatei ruseşti a răsunat în Sinaia, chiar de ziua naţională a României. Dacă unii oameni au aplaudat prestaţia interpretului, cea mai mare parte a audienţei a rămas fără cuvinte.

 

Momentul a fost surprins spre sfârşit de un bărbat care a postat imaginile pe internet alături de mesajul "Nu stiu ce sa mai zic... ziceti voi ceva ca poate am luat-o eu razna. La Sinaia, de Ziua Nationala a Romaniei se canta cantece rusesti. Si asta in fata primariei Sinaia, la evenimentul oficial de 1 Decembrie. Eu ma asteptam la cantece patriotice romanesti. Mie unul imi vine sa urlu."


Filmarea a adunat în doar patru ore peste de la postare,  17.000 de accesări iar reacţiile internauţilor au fost din cele mai diverse. Dacă unii au condamnat în termeni duri momentul, alţii au făcut haz de necaz.