Cuvinte de îmbărbătare pentru jucătorii UTA-ei, din partea alpinistului Zsolt Torok

Data publicare: Miercuri, 29 Noiembrie, 2017 Total: 2266 accesari

Cuvinte de îmbărbătare pentru jucătorii UTA-ei, din partea alpinistului Zsolt Torok UTA are de trecut duminică, un test extrem de important. Bătrâna Doamnă va primi pe teren propriu formaţia Chindia Târgovişte, ocupantă a locului trei în clasamentul ligii secunde, într-un meci de campionat contând pentru etapa a 20-a.


Cu doar 21 de puncte ]n 19 etape şi obiectivul promovării ratat încă din debutul campionatului, UTA se află din nou pe pantă descendentă, dovadă stau ultimele rezultate. Cu moralul la pământ, jucătorii Bătrânei Doamne au fost vizitaţi la antrenamentul de miercuri dimineaţa de la ora 10, de către alpinistul arădean Zsolt Torok, primul alpinist care a ajuns în vârful hymalaian PEAK 5.


Zsolt le-a ţinut jucătorilor un discurs motivaţional care să ridice moralul înainte de confruntarea din 2 decembrie. Vreme de aproximativ 30 de minute, alpinistul arădean le-a povestit jucătorilor UTA-ei despre importanţa pe care o joacă atitudinea şi determinare în situaţiile limită, despre forţa de a reveni şi a răzbate în vremuri în care nimeni nu îţi acordă şanse prea mari.


La întâlnirea alpinistului cu jucătorii a asistat şi staffu-ul tehnic al Bătrânei Doamne care speră că experienţele de viaţă ale alpinistului povestite chiar de acesta ar putea reda jucătorilor plăcerea de a juca şi mentalitatea de învingători.