Volei la Sala Polivalentă cu stropi de ploaie în capul spectatorilor, Gavra doarme liniştit

Data publicare: Luni, 27 Noiembrie, 2017 Total: 2058 accesari

Volei la Sala Polivalentă cu stropi de ploaie în capul spectatorilor, Gavra doarme liniştit

Duminică după amiaza, a avut loc după multă vreme, un joc oficial sub egida FRV, meci disputat între Victoria Nădlac şi CSM Timișoara, câştigat de voleibalistele de la Victoria Nădlac cu scorul de 3-0 (25-20, 25-15, 25-8).

 

Performanţa celor de la Victoria Nădlac însă a fost obţinută în Sala Polivantă din Arad care suferă la capitolul ÎNTREŢINERE, ea având de câţiva ani probleme la mai multe capitole, unul dintre ele fiind acoperişul prin care plouă de mai multă vreme şi care, deşi cârpit în mai multe rânduri, cedează pe la toate încheieturile. Acesta a mai fost reparat din informaţiile pe care le avem, doar în luna martie 2016 cu ocazia Cupei Davis care s-a desfăşurat la Arad, însă se pare că degeaba, prin acoperişul sălii plouă în continuare.

 

Sala Polivalentă din Arad este în administrarea de Direcţia Judeţene pentru Sport şi Tineret Arad (DJST Arad), care este condusă de consilierul judeţean PSD Cristian Gavra, iar având în vedere că este cu „pile” pe la guvern acum domnul Gavra, pile ne referim la faptul că PSD-ul este la guvernare, poate se îndură şi aduce nişte fonduri pentru renovarea sălii din Arad, că este deja într-o stare mai mult decât jalnică. Se aude domnul Gavra? Sau poate merge domnul director Gavra miercuri de la ora 15 la meciul celor de la Victoria Nădlac, că poate mai plouă, şi-l picură şi pe domnia sa în cap puţin, să vadă cum se distruge parchetul din Polivalenta arădeană.


Citeşte şi: Cristian Gavra director executiv al Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Arad (DJST Arad)