Accident spectaculos la Podgoria! Un arădean s-a dat cu maşina peste cap, chiar pe pasarela care duce către cartierul Grădişte

Data publicare: Luni, 27 Noiembrie, 2017 Total: 1659 accesari

Accident spectaculos la Podgoria! Un arădean s-a dat cu maşina peste cap, chiar pe pasarela care duce către cartierul Grădişte

Un accident rutier a avut loc în seara zilei de duminică, în jurul orei 21.40 chiar la urcarea pasarelei care duce spre cartierul Grădişte. Un conducător auto s-a răsturnat peste cap cu maşina, şi s-a oprit cu botul pe spaţiul verde al benzinăriei din zonă.

 

Din primele cercetări se pare că şoferul nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile de carosabil ud, a făcut o manevră bruscă, moment în care maşina a intrat în balans şi s-a dat peste cap şi a rămas cu roţile în sus, blocând astfel banda a doua de mers spre cartierul Grădişte.

 

Deşi accidentul a fost unul spectaculos, şoferul a scăpat ca prin urechile acului doar cu o sperietură zdravănă şi câteva lovituri superficiale care nu îi pun viaţa în pericol.

 

La faţa locului au sosit şi poliţiştii de la brigada rutieră pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs accidentul. După efectuarea cercetărilor, maşina a fost repusă pe roţi cu ajutorul organelor de poliţie şi a persoanelor aflate în acel moment în bemzinărie.