Adrian Năstase, umilit la târgul de carte Gaudeamus! A primit hârtie igienică după un laudaţio adresat lui Dan Voiculescu

Data publicare: Duminica, 26 Noiembrie, 2017 Total: 1618 accesari

Adrian Năstase, umilit la târgul de carte Gaudeamus! A primit hârtie igienică după un laudaţio adresat lui Dan Voiculescu

Fostul premier al României, Adrian Năstase, a fost umilit la târgul de carte Gaudeamus, acolo unde atât el cât şi fostul lider al Partidului Conservator şi-au lansat noile cărţi. Incidentul a avut loc sâmbătă, în faţa câtorva zeci de participanţi la cel mai prestigios târg de carte din România care asistau la lansarea cărţii fostului lider al PC, Dan Voiculescu.

 

Năstase a fost întâmpinat încă de la intrarea în Pavilionul Central de către jurnalistul Mălin Bot care i-a făcut o prezentare în care a amintit de cele două condamnări la închisoare pentru diferite fapte de corupţie dar şi de averea fabuloasă pe care fostul premier o deţine şi nu o poate justifica.

 

Lansarea cărţii "Sub zodia momentului" scrisă de fostul condamnat Adrian Năstase a fost marcată de huiduieli venite din partea unui grup de protestatari care purtau în piept insigne cu insemnul #REZIST.

 

Umilinţa absolută la care a fost supus fostul preşedinte PSD s-a petrecut totusi după ce acesta şi-a terminat laudaţio adresat fostului puşcăriaş Dan Voiculescu. După o serie excesivă de laude şi aprecieri pompoase la adresa deţinătorului trustului Intact, condamnat pentru fraudarea statului cu peste 65 milioane de euro, Adrian Năstase a fost aplaudat ironic de către un protestatar care i-a înmânat un sul de hârtie igienică.

 

După incident, vizibil stânjenit de situaţie, fostul lider PSD a făcut câteva poze după care a decis să părăsească târgul de carte. După umilinţe şi huiduieli la adresa celor doi foşti politicieni care şi-au descoperit talentul narativ în spatele gratiilor, mai multe persoane prezente la târg au declarat că vor înceta să cumpere cărţi de la editura RAO, cea care a publicat cărţile celor doi.