Decoraţiunile în formă de lenjerie intimă de la Filiaşi au fost reaşezate

Data publicare: Duminica, 26 Noiembrie, 2017 Total: 4051 accesari

Decoraţiunile în formă de lenjerie intimă de la Filiaşi au fost reaşezate

Decoraţiunile luminoase în formă de lenjerie intimă care împodobesc oraşul Filiaşi au fost remontate într-o cu totul altă formă.

 Citeşte şi articolul iniţial Filiaşi, oraşul decorat cu...chiloţi!

Totul s-a întâmplat sâmbătă după ce edilul oraşului, PSD-istul Costeluş Gheorghe, a acceptat într-un final, faptul că decoraţiunile seamănă într-adevăr cu elemente de lenjerie intimă, şi nu cu un cocor sau un trunchi de copac, cum susţinuse iniţial.

 

După ce ornamentele care îmbrăcau în straie de sărbătoare micul oraş doljean au devenit virale pe internet, stârnind amuzamentul întregii ţări, autorităţile locale din Filiaşi au decis să spele ruşinea prin reinterpretarea figurinelor.

 

La nici 24 de ore de când pozele din Filiaşi au făcut înconjurul internetului, angajaţii Primăriei s-au întors pe teren. Ornamentele erau montate greşit, aşa că muncitorii le-au dat jos şi le-au reaşezat, de această dată, într-o forma normală care aduce cu o boltă de stele.


Primăria Filiaşi a cheltuit 60.000 lei pe ornamentele care împodobesc oraşul însă pentru reaşezarea acestora, edilul ar putea scoate alţi bani din bugetul local.