UTA nu-şi mai revine! O nouă înfrângere pe teren propriu! UTA Arad - F.C. Argeş: 0 – 1

Data publicare: Sambata, 25 Noiembrie, 2017 Total: 4337 accesari

UTA nu-şi mai revine! O nouă înfrângere pe teren propriu! UTA Arad - F.C. Argeş: 0 – 1

Formații oficiale:

UTA
: 1 Svedkauskas - 6 Adili, 26 Manea, 2 Scutaru, 14 Burlă - 23 Prună, 13 Tănase, 9 Cîrstocea, 94 Hlistei - 11 Florea, 7 Curtuiuș. 

Pe bancă: 12 Barna - 20 Polgar, 4 Iuga,  27 Stahl, 22 Asani, 17 Jorza, 98 Boakai
Antrenor: Cristi Todea.

 

FC Argeș: 28 Popescu - 18 Oancea, 5 Cotigă, 6 Panait, 10 Năstăsie, 20 Popa, 7 R. Grecu, 3 Șerbănică, 9 Nilă, 8 Șerban, 15 Vișa
Pe bancă: 1 N. Grecu - 4 Mihăescu, 16 Cruceru, 21 Buhăescu, 11 Andrei, 14 Stan, 13 Costin
Antrenor: Augustin Eduard.

Arbitri: Florin Andrei la centru (Tg. Mureș) – Raul Ghiciulescu (Lugoj), Nicolae Chițoiu (Timișoara) 
Rezervă: Vasile Rodina (Ocna Mureș). Observatori: Daniel Sabău (Zalău), Vasile Marc (Cluj Napoca)

 
Ora 11.00, stadionul  "Otto Grefner" din Şiria, gazda ultimului meci din turul de campionat al ediției 2017-2018 a Ligii a II-a la fotbal. Pe teren se întâlnesc două rivale de tradiţie, UTA ARAD şi FC Argeş.

UTA nu-şi mai revine, şi pierde pe teren propriu cu mai bine clasata F.C. Argeş, în ciuda faptului că din minutul 5 Argeşul a evoluat cu un om în minus în urma eliminării lui Vişa, care a faultat în postura de ultim apărător, iar în minutul 20, Şerban este nevoit să iasă din teren în urma unei accidentări.

Se pare că problemele de la club şi despărţirea de unii jucători sunt elemente care destabilizează şi mai mult situaţia, iar de la pretendentă la promovare UTA ajunge să se lupte în jumătatea a două a clasamentului ligii a doua.

 

UTA nu a început chiar rău meciul, însă nu reuşeşte să fructifice cele câteva momente mai bune, iar cum fotbalul se răzbună, cei care deschid scorul sunt cei de la FC Argeş, în minutul 31, Nastasie execută o lovitură liberă de la 25 de metri, mingea loveste bara şi intră în plasă.

 

Prima repriză destul de încrâncenată, centralul Florin Andrei arătând pe lângă cartonaşul roşu lui Vişa de la Argeş, nu mai puţin de 4 cartonaşe galbene, 3 pentru arădeni: Prună, Adili şi Cîrstocea, iar unul pentru argeşeni: Stan.

 

Repriza a două îi găseşte pe arădeni în aproprierea porţii oaspeţilor, Curtuiuş şi Florea nereuşind să marcheze din 6 metri.

Cu toate că UTA este cea care iese mai mult la atac, încercând să aducă egalarea pe tabela de marcaj, ratând mai multe ocazii de a egala, cei care conduc în continuare şi de fapt până la final sunt argeşenii.

UT-iştii aleargă fără succes după egalare, iar nervozitatea acestora se trasformă într-un cartonaş roşu pentru Adili primit în minutele de prelungire, şi unul galben pentru Popescu.

 

Bilanţul final: încă 3 punste pierdute, 4 cartonaşe galbene şi unul roşu pentru arădeni. 



Foto: sportarad
Galerie Foto: Viorel Muscă