Cascadorii râsului, la Păuliș: consilierii PSD au crescut taxele fără să știe!

Data publicare: Sambata, 25 Noiembrie, 2017 Total: 1310 accesari

Cascadorii râsului, la Păuliș: consilierii PSD au crescut taxele fără să știe!

Consilierii locali PSD din Păuliș au votat joi, fără să știe, creșterea taxelor locale pentru pază și pentru Protecția și Stingerea Incendiilor.  S-au dezmeticit abia după ce au votat, atunci când președintele de ședință, Viorel Grigoreanu, pesedist și el, i-a anunțat ce prostie au făcut. Între timp, primarul Turcin încerca să treacă rapid peste subiect, semn că avea tot interesul ca localnicii să plătească mai mult. Unii dintre consilieri au încercat să reia votul, dar a fost prea târziu: taxele cresc, oamenii din Păuliș vor plăti mai mult anul viitor!

Faza aceasta de cascadorii râsului demonstrează, pe de o parte, că pesediștii nu citesc proiectele de hotărâre și nu știu ce votează nici măcar atunci când este vorba să scoată bani din buzunarul cetățenilor. Probabil că pur și simplu nu îi interesează, important este să își încaseze ei indemnizațiile de ședință (pentru că sunt plătiți, culmea!, chiar dacă nici măcar ei nu știu ce votează).

Pe de altă parte, votul de ieri mai are o ciudățenie. Și anume, consilierii PSD din Păuliș au hotărât să crească prețul pazei în comună, deși localnicii se plâng că nu beneficiază de pază. Sau, în cel mai bun caz, e ca și cum nu ar exista! Nici la acest capitol primarul Turcin nu a dat explicații, grăbindu-se să crească tariful chiar dacă oamenii nu știu pentru ce trebuie să plătească.

Nu e de mirare că până și consilierii PSD încep să își pună întrebări cu privire la felul în care primarul lor conduce comuna.

 

Departamentul de Comunicare al PNL Arad

Notă:  ghidularadean.ro  vă oferă comunicatul de presă în întregime şi nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.