Filiaşi, oraşul decorat cu...chiloţi!

Data publicare: Vineri, 24 Noiembrie, 2017 Total: 7518 accesari

Filiaşi, oraşul decorat cu...chiloţi!

Pregătelile pentru marea sărbătoare a Crăciunului sunt în toi în mai toate localităţile din România. Fiecare primar îşi doreşte ornamente care mai de care mai frumoase şi mai originale pentru comunitatea pe care o conduce şi pentru acest lucru, unii edili scot bani frumoşi din bugetul local.

 

Dacă până  acum, Târgul de Crăciun din Sibiu era cel mai cunoscut de la noi din  ţară, anul acesta Filiaşul ar putea întrece notorietatea sibienilor şi asta datorită edilului PSD, Costeluş Gheorghe care a comandat ornament ecare impodobesc oraşul cu o formă cât se poate de...ciudată.

 

Decorațiunile din Filiași, județul Dolj, au reușit să uimească locuitorii prin forma lor. Oamenii au descoperit zilele acestea ghirlande în formă de chiloți atârnate de stâlpii din oraş.


Autoritățile locale au dat dovadă de o totală lipsă de inspirație, spun unii, astfel că, anul acesta, șoferii care vor trece prin oraș vor fi întâmpinați de decorațiuni de iarnă sub formă de chiloți. Deşi forma este mai mult decât evidentă, iar locuitorii se arată intrigaţi de situaţie, singurul care nu observă asemănarea izbitoare,  pare să fie chiar edilul care neagă vehement spusele filieşenilor.

Aceste decoraţiuni semnifică un cocor, o pasăre, un fluture, însă dacă vrei să priveşti într-un mod băşcălios seamănă cu lenjeria intimă întâlnită atâta la dame, dar şi la bărbaţi”, a spus Gheorghe Costeluş, primarul oraşului Filiaşi, potrivit Adevărul.


Șoferii care au trecut prin localitate nu au ratat ocazia de a fotografia ciudatele ghirlande, iar fotografiile au început să devină virale în întreaga ţară.

Potrivit edilului, Ornamentele de Crăciun amplasate în oraşul Filiaşi au costat 60.000 de lei, bani din bugetul oraşului.