Noaptea minţii pe planeta Tripa! Deputatul PSD neagă scumpirile la alimente şi combate preţul ouălor cu urdă şi cozonac!

Data publicare: Vineri, 24 Noiembrie, 2017 Total: 4206 accesari

Noaptea minţii pe planeta Tripa! Deputatul PSD neagă scumpirile la alimente şi combate preţul ouălor cu urdă şi cozonac!

Stupoare la Arad, acolo unde preţurile alimentelor nu au crescut mai deloc în ultima vreme, iar ouăle se dau gratuit în pieţe şi târguri. Descoperirea a fost făcută de nimeni altul decât deputatul PSD Tripa, găinar de meserie care, auzind că ouăle au ajuns să coste dublu faţă de preţul din urmă cu două luni, şi-a luat fotograful, şi-a băgat sabia în teacă şi a purces la a face un tur al unei pieţe din Arad. Şi pe principiul "dacă nu aveţi bani de pâine, mâncaţi cozonac", deputatul- găinar, a demolat mitul ouălor scumpe arătând preţul la...urdă, pastramă de oaie şi cozonac!

 

Convins că la mijloc este o conspiraţie masonico-sorosistă cu influenţe reptiliene condusă de statul paralel şi având în spate creşterea economică record a Guvernului bazată pe consum şi datorii,  aprigul luptător împotriva sistemului falchist a început ofensiva asupra monstruoasei coaliţii cu o serie de remarci demne de noaptea minţii, care altfel, nu puteau fi debitate de nimeni altineva decât caraghiosul PSD-ist.

 

Voinic- nevoie mare şi cu chef de dojeneală la adresa liberalilor care în viziunea macro-economică a  marelui deputat,  isterizează lumea cu zvonuri false despre creşterea preţurilor, Tripa a prezentat pe contul personal de Facebook, mai multe fotografii în care ne arată ca la proşti preţul la telemea, urdă, cozonac, pâine, pastramă de oaie... ce să mai...la toate produsele în afară de ouă. Ciudat, am spune noi...Adică vânzătorul are afişate preţurile la toate produsele, cum este şi legal şi de bun simţ, însă lipseşte preţul exact la ouă- produsul care îl doare cel mai tare pe tovarăşul  deputatu!


Ce-i drept, în poze apare şi o tavă plină cu ouă gata puse în punguţe, semn că ouăle...se dau gratis în piaţa vizitată de tovarăşul deputat de la PSD! Vrând să ne arate cât suntem de proşti că punem botul la minciunile liberalilor legate de creşterea preţului şi molfăind câte ceva aproape în fiecare cadru „becherul”  Tripa de la PSD are o revelaţie: "nici vorbă despre salturile de care vorbesc în mod fantezist liberalii!".

 

Constatarea de la faţa locului dar şi pozele aferente vizitei în piaţă au fost ticluite într-o postare pe contul personal de facebook, (o adevărată lecţie de propagandă),  care a fost share-uită la foc automat de postacii de serviciu, conturile de propagandă politică dar şi de toată crema cea vestită a PSD-ului,  aciuită prin funcţii publice nemeritate, cum ar fi şi vizionara de la Inspectoratul Şcolar. Ştiţi voi cine... (nu dăm nume că iar se supără Stoenescu).

 

Numai că cugetarea(cacofonia este perfect justificată într-un text despre Tripa), a provocat o reacţie de dezgust în lanţ a arădenilor care l-au taxat pe deputat în cele mai umilitoare moduri posibile chiar pe propriul cont de Facebook iar soborul de aplaudaci şi postaci au fost nimiciţi de înjurăturile şi insultele venite din partea arădenilor care nu au putut digera realitatea de pe planeta Tripa. Dar, cum ar spune orice PSD-ist care se respectă, probabil cei care au comentat răutăcios fie sunt plătiţi de Şoros, fie fac parte din statul paralel.

Paralel, aş spune eu, este Tripa cu toată suita de PSD-işti care îmbătaţi de gustul ciolanului, şi căţăraţi în funcţii plătite cu bani mulţi din bugetul public, au o cu totul altă percepţie legată de traiul românilor de zi cu zi şi omit să spună că preţurile la carburanţi au crescut cu aproape un leu/litru în ultimele două luni, gazele naturale şi  curentul electric s-au scumpit cu 9% iar ROBOR, dobânzile şi cursul valutar au luat-o razna şi provoacă insomnii oricărui român care are de plătit rate la bancă.


Dar la toate aceste odioase majorări care  ne dau fiori pe şira spinării, dublarea preţului la ouă pare chiar o mişcare strategică. La urma urmei, oamenii nu pot arunca cu ouă în tine dacă nu îşi permit să le cumpere, corect? Probabil că de acum vor arunca cu urdă după domnul deputat, căci urda nu s-a scumpit, nu încă.
















Bogdan Băluţă