Stela Popescu a murit de anevrism cerebral!

Data publicare: Vineri, 24 Noiembrie, 2017 Total: 2891 accesari

Stela Popescu a murit de anevrism cerebral!

Titlu iniţial: S-a deschis dosar penal pentru moartea suspectă în cazul Stelei Popescu

Update: 
S-a terminat necropsia Stelei Popescu. Se pare că actrița era moartă de 12 ore și nu de șase ore așa cum s-a spus. Aceasta ar fi făcut un Anevrism cerebral mare și a intrat în comă.

Aceasta s-a stins din viață din cauza unui anevrism cerebral, pe care l-ar fi avut de câteva zile, iar în momentul în care s-a spart, aceasta a intrat în comă.

 

Așa se explică discursul halucintat pe care Stela Popescu l-a susținut la ultimul eveniment la care a participat, în urmă cu două zile. Mai mult, fostul soț al acesteia a declarat în cadrul unei emisiuni de la Kanal D, că actrița avea sânge uscat la nas.


Stire iniţială: Poliţia a deschis dosar penal pentru moarte suspectă a Stelei Popescu. Trupul neînsuflețit al actriței a fost dus la INML, în vederea efectuării necropsiei.

 

 

 

Alexandru Arșinel  a declarat că artista ar fi murit încă de miercuri, pentru că miercuri deja nu a mai răspuns la telefon. Potrivit datelor furnizate joi de Poliția Capitalei, prin efectuarea necropsiei vor fi clarificate anumite aspecte de natură medicală, scrie Digi24.

 

 

 

„Alaltăieri am vorbit cu ea, am întrebat-o ce facem în Spania, ce materiale facem. Azi dimineață am sunat-o să îi spun că avem o propunere de spectacol la Chișinău pentru sărbătorirea actorului Ursachi și nu a răspuns. Nu a mai răspuns de ieri, ea a murit de ieri”,  a spus Alexandru Arșinel.

 


 

 

Citeşte şi: Doliu în lumea filmului şi a teatrului din România! Stela Popescu a încetat din viaţă