O maşină care bloca circulaţia tramvaielor, luată pe sus de călători

Data publicare: Joi, 23 Noiembrie, 2017 Total: 1686 accesari

O maşină care bloca circulaţia tramvaielor, luată pe sus de călători

Curculaţia tramvaielor  în municipiul Arad a fost din nou  blocată din cauza unui şofer care nu a ţinut cont de regulile de circulaţie, blocând astfel artera care face legătura între centrul oraşului şi cartierul Aradul Nou.

 

Totul s-a petrecut joi în jurul orei 11.30 atunci când conducătorul unui autoturism marca Ford înmatriculat în Arad, şi-a parcat maşina  contrar  sensului de circulaţie, pe spaţiul interzis marcat corespunzător, blocând astfel şina de tramvai pe direcţia Teatru- Boul Roşu.

 

Majoritatea călătorilor din tramvai au preferat să îşi continue drumul la pas, alţii nu au avut de ales şi au aşteptat ca şoferul să îşi mute autoturismul în timp ce nervii şoferilor blocaţi în trafic au fost puşi la grea încercare.


Unul dintre martorii oculari a declarat pentru Ghidul Arădean că după aproximativ 15 minute în care traficul în zonă a fost complet paralizat, călătorii tramvaiului Imperio blocat de autoturism, au decis să ia pe sus maşina pentru a o muta mai aproape de  bordură pentru a face destul loc tramvaiului să treacă.

Dincolo de neplăcerea cauzată atâtor oameni, nici unul dintre călători nu a avut iniţiativa de a apela Poliţia Locală iar cel mai probabil, şoferul va scăpa nepedepsit.

Problema în zonă este deja una veche şi cunoscută de mai toată lumea însă în ultima vreme, numărul şoferilor care parchează neregulamentar în zona a crescut. Numai de la începutul lunii noiembrie, alţi doi şoferi au reuşit să blocheze întreg oraşul din acelaşi motiv.