Ţeapa dată de guvern bugetarilor în 2018. Mărirea de 25% este de fapt una pe hârtie doar!

Data publicare: Joi, 23 Noiembrie, 2017 Total: 2989 accesari

Ţeapa dată de guvern bugetarilor în 2018. Mărirea de 25% este de fapt una pe hârtie doar!

Ţeapă, astă ar fi cuvântul potrivit pentru marea mărire de salariu de anul viitor. Promisiunile făcută cu mare fast de actualul guvern referitor la mărirea de 25% a salariului angajaţilor din sistemul bugetar, este de fapt un mare bluf, majorarea de 25% se realizează pe hârtie doar prin transferul contribuţiilor de la angajator la angajat, salariul brut se majorează cu acest procent însă contribuţiile se vor plăti la acest brut de către angajat.


Practic, în buzunarul angajatului nu se va regăsi decât o majorare de 4% din calculele care există la ora actuală,  majorarea este doar una pur contabilă.

Românii nu sunt la prima păcăleala a actualului guvern legată de creşterile salariale, disperarea actualului guvern de a scoate şi din piatră seacă bani pentru a acoperi promisiunile electorale aberante şi fără suport în economia reală, duce la astfel de tertipuri, care fie vorba între noi, sunt bine ticluite pentru a păcăli pe cei care-şi citesc fluturaşul.

 

Bugetarii vor primi cu 4% mai mult pe lună de anul viitor, după ce salariile brute le vor fi majorate cu 25%. Este declaraţia făcută marţi seară, la TVR, de ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu.

 

Despre salariile promise în 2017 pentru medicii primari de 3500 de euro şi 1200 euro pentru medicii rezidenţi nu mai vorbim, sunt poveşti pentru adormit copii mici, la fel cum sunt şi alte promisiuni din ziarul de propagandă din campania electorală.