Un arădean dispărut fără urmă este căutat cu disperare de familie şi autorităţi

Data publicare: Marti, 21 Noiembrie, 2017 Total: 2466 accesari

Un arădean dispărut fără urmă este căutat cu disperare de familie şi autorităţi

Familia unui bărbat din localitatea  arădeană Măderat nu îşi mai găseşte liniştea de când acesta este de negăsit, după ce a plecat de acasă în urmă cu mai bine de 24 de ore.

 

Văzând că nu se mai întoarce, familia a încercat să dea de urma bărbatului sunând la rude, prieteni şi vecini însă acesta a fost de negăsit. Pentru că se temeau că ceva rău i s-ar fi putut întâmpla, rudele au cerut ajutorul poliţiei care a început căutările.

 

Oamenii legii spun că Stoian Marius Sorin,  a plecat de la domiciliul său din localitatea Măderat, la data de 20 noiembrie iar de atunci nu s-a mai întors.

 

Bărbatul are următoarele semnalmente 1,87 m.,aproximativ 65 de kg., păr blond, tuns scurt și ochi deschiși la culoare, de nuanță albastru-verzui.

 

Potrivit autorităţilor, în momentul dispariției, acesta era îmbrăcat într-o pereche de blugi albaștri, o scurtă de fâș de culoare albastru cu negru cu mâneci albe, iar în picioare purta pantofi sport de culoare maro.

 

Persoanele care dețin informații ce pot conduce la depistarea bărbatului sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate secții de poliție.