Accident rutier cu scandal în intersecţie la Podgoria

Data publicare: Marti, 21 Noiembrie, 2017 Total: 8290 accesari

Accident rutier cu scandal în intersecţie la Podgoria

Un accident de circulaţie între un tramvai şi un autoturism s-a produs marţi seara în jurul orei 18.30, în intersecţia de la Podgoria în acelaşi loc în care tot astăzi, un tramvai a deraiat, blocând astfel circulaţia rutieră în zonă.


Martori oculari  de la faţa locului spun că  şoferiţa aflată la volanul autoturismului ar fi forţat pătrunderea în intersecţie fără să ţină cont de culoarea semaforului şi a tăiat calea tramvaiului care circula pe direcţia Centru- Gară. Vatmanul a frânat brusc însă din păcate nu a putut evita coliziunea cu autoturismul.



În urma impactului, autoturismul a fost lovit puternic în partea laterală din dreapta fiind târât aproximativ 2 metri. 

Pentru că atât vatmanul cât şi şoferiţa autoturismului s-au declarat nevinovaţi susţinând că au pătruns pe culoarea verde a semaforului, între cei doi s-a iscat un mic scandal astfel că la faţa locului a fost chemată Poliţia Rutieră pentru efectuarea măsurătorilor şi stabilirea vinovatului.


Cei doi şoferi au fost duşi la secţia de poliţie pentru a da declaraţii. Autoturismul a fost scos în afara părţii carosabile însă tramvaiul a rămas imobilizat până când un alt vatman a fost chemat de urgenţă pentru a continua cursa şi a descongestiona circulaţia transportului în comun.



Circulaţia rutieră în zonă a fost complet paralizată vreme de aproximativ 40 de minute, timp în care  s-au format cozi la intrarea în sensul giratoriu de aproape 1 kilometru iar transportul în comun a fost complet paralizat, circulaţia tramvaielor reluându-se abia în jurul orei 19.10.