Plantarea de arbori continuă în municipiul Arad

Data publicare: Marti, 21 Noiembrie, 2017 Total: 1900 accesari

Plantarea de arbori continuă în municipiul Arad

Primăria Arad anunță că, în această perioadă este în desfăşurare o campanie de reabilitare a spaţiului verde din mai multe zone ale oraşului prin plantare de arbori. În total vor fi sădiţi un număr de 447 pomi din speciile arţar, prunus, stejar, platan, catalpa şi frasin.


Până acum au fost plantaţi 231 de tei în zona Ştrandului Vechi şi a Tribunalului, precum şi pe străzile B. Bella. A. Mureşanu, A. Doinaş, Gh. P. Teiuş, T. Vladimirescu, G. Coşbuc, B. Bartok, A. Cotruş, Transilvaniei, I. Marşieu, Ceaikovski, M. Scaevola, A. Russo, V. Milea, T. Moşoiu, M. Stănescu, Bolintineanu şi Cozia.


Un număr de 61 de arbori prunus au fost plantaţi în pieţele Avram Iancu şi Catedralei, dar şi pe străzile Ghiba Birta şi Mihai Eminescu.  Alţi 19 stejari au fost sădiţi în Piaţa Romană.


Campania a fost demarată la începutul lunii noiembrie şi se va încheia la finele lunii decembrie. Programul de plantare al municipalităţii, ar putea suferi unele modificări, în funcţie de condiţiile meteorologice dacă solul va fi îngheţat sau temperaturile vor deveni mai mici de 5 grade C.