Compania românească SuperBet a dat lovitura în Europa şi se va extinde în alte trei ţări

Data publicare: Marti, 21 Noiembrie, 2017 Total: 2460 accesari

Compania românească SuperBet a dat lovitura în Europa şi se va extinde în alte trei ţări

Superbet, cel mai mare operator de pariuri sportive din România, a dat lovitura pe piaţa europeană a pariurilor după ce a obţinut noi licenţe de operare şi de va extinte în alte trei ţări. Casa de pariuri sportive s-a lansat deja în mod oficial pe piaţa din Polonia.


Compania românească îşi propune ca până la sfârşitul anului, să aibă un număr de 50 de agenţii funcţionale în Varşovia şi în marile oraşe: Katowice, Cracovia, Wroclaw, Poznan sau Gdansk.


Informaţia a fost confirmată de Vlad Ardeleanu, directorul general al Superbet România. Acesta a mai menţionat că în 2018 compania intenţionează să între pe piaţa pariurilor sportive şi în ţări precum Serbia şi Slovacia, ţări pentru care au fost deja formate echipele de management.  


"Sperăm ca până la Campionatul Mondial de fotbal din 2018 să avem funcţionale 100 de agenţii. În prima parte a anului viitor, vom primi foarte probabil şi licenţa pentru a opera online şi vom lansa superbet.pl", spune Vlad Ardeleanu, conform News.ro.


Superbet Polonia a obţinut licenţă de operare de luna trecută şi este singurul operator străin autorizat să funcţioneze pe acea piaţă. Se estimează că se vor investi mai multe milioane de euro pentru ca brandul să devină cunoscut în Polonia, amortizarea urmând să se facă pe termen mediu şi lung. În măsura în care totul va decurge conform planului, acelaşi model se va aplica în Serbia şi Slovacia.


În România, Superbet are peste 1.000 de agenţii, toate oraşele mari fiind acoperite. Profitul net al Superbet România s-a ridicat anul trecut la 27,14 milioane lei, în creştere de peste trei ori faţă de nivelul înregistrat în 2015.

 

SuperBet România a luat fiinţă în anul 2008 iar de atunci a continuat să se dezvolte ajungând astăzi la peste 600 de agenţii în toată ţara, în care lucrează peste 3000 de angajaţi.