Criminalul de la Oradea a fost prins luni seara

Data publicare: Marti, 21 Noiembrie, 2017 Total: 2007 accesari

Criminalul de la Oradea a fost prins luni seara Vestea că a fost prins criminalul de la Oradea a a circulat repede. Sorin Rogia a fost prins luni seara, la Timișoara. AFLĂ mai multe detalii

Luni 20 noiembrie, seara, polițiștii de la Transporturi Feroviare l-au recunoscut în Gara de Nord din Timișoara, pe Sorin Rogia (fiul reputatului chirurg orădean Raul Rogia), criminalul din Oradea, care era căutat în toată țara. Acesta l-a omorât cu sânge rece pe prietenul său din copilărie, Cătălin Radu Bogdan: l-a lovit în cap cu un ciocan mutilându-l până la desfigurare.

Vă amintim că 
Bogdan Cătălin Radu, un tânăr de 27 de ani din Oradea, a fost găsit mort, pe data de 9 noiembrie a.c. .Acesta lucra la farmacia din incinta Spitalului Județean Oradea. Era un tânăr liniștit și inimos, după cum l-au descris cei care l-au cunoscut. Cei doi au fost prieteni din copilărie, însă, criminalul se pare că avea mari probleme cu legea, fiind judecat pentru mai multe distrugeri în valoare totală de 50.000 de euro. Chiar pe data de 9 noiembrie a.c. acesta a avut ca prim termen de judecată pentru faptele comise. 

Sorin Rogia se află acum în custodia autorităţilor judiciare din Oradea, scrie digi24.ro . 

sursa foto: digi24.ro