Schimbare de antrenor la UTA? Conducerea clubului negociază a patra schimbare pe banca tehnică din acest sezon, dar şi aducerea unui conducător

Data publicare: Luni, 20 Noiembrie, 2017 Total: 4618 accesari

Schimbare de antrenor la UTA? Conducerea clubului negociază a patra schimbare pe banca tehnică din acest sezon, dar şi aducerea unui conducător

UTA Arad a câştigat cu mari emoţii, sâmbătă, la Brăila, cu 4-3 în faţa Daciei Unirea, însă continuă să sufere în exprimare. ”Bătrâna Doamnă” nu şi-a schimbat faţa nici după ce l-a numit antrenor pe Cristian Todea şi a renunţat la mai mulţi jucători experimentaţi din lot pentru a produce un şoc la echipă. Tocmai de aceea, conducerea clubului caută variante pentru o nouă schimbare pe banca tehnică şi sunt pe punctul de a produce chiar în zilele următoare.

 

După Adrian Mihalcea, Cristian Todea şi Adrian Falub, UTA e din nou pusă pe schimbări se pare,  Tibor Selymes şi Gheorghe Mulţescu sunt variantele pe care conducătorii le cântăresc în acest moment.

 

Amândoi au aceeaşi persoană în spate: agentul de jucători Mihai Joiţa. Acesta din urmă a colaborat chiar în acest sezon cu Selymes la Olimpia Satu Mare, acolo de unde fostul internaţional român a plecat pe uşa din spate din lipsă de rezultate. Însă acest lucru nu îi sperie pe utişti, care sunt gata să-i dea echipa pe mână lui Selymes, un antrenor care în ultima perioadă s-a remarcat mai mult prin rateuri, la Săgeata Năvodari, Oţelul sau Petrolul, cluburi care au retrogradat şi care, ulterior, s-au şi desfiinţat.

 

Joiţa, fost director sportiv la Petrolul sau Rapid, confirmă că i-a făcut propuneri lui Alexandru Meszar şi spune că e la curent cu ceea ce se întâmplă la UTA, Joiţa se pare că se află în aceste zile la Arad.

 

„Nu ascund că am avut discuţii cu domnul Meszar, cu care mă cunosc de ceva timp, însă fără o concluzie clară. I-am spus şi dânsului că ajut cu ce pot, jucători, prin relaţiile mele ca impresar, eventual sponsori, şi, dacă se vrea, prin experienţa acumulată într-o funcţie executivă. Cochetez de vreo 6-7 ani cu UTA, de pe vremea lui Giovanni (n.r. - Catanzariti), ştiu cât de iubit este acest club în România. Practic, cea mai mare avere a unui club sunt suporterii, iar de aici încolo, cu stabilitatea financiară ce există la Arad, se pot face multe. Îl cunosc şi pe Dani Proca, şi am fost la curent cu efortul băieţilor galerie pentru ca acest club să aibă continuitate şi să revină acolo unde îi este locul”, a spus Joiţa citat de liga2.prosport.ro.

 

În ultima perioadă, Joiţa a fost observat tot mai des la meciurile UTA-ei. L-a însoţit pe Alexandru Meszar în tribuna de la Şiria la meciul cu Ştiinţa Miroslava, şi a mai urmărit echipa şi în deplasările de la Clinceni şi Snagov.

 

 

Sursa: liga2.prosport.ro