Accident mortal în vestul ţării! Trei maşini distruse şi o persoană decedată din vina unui şofer grăbit

Data publicare: Duminica, 19 Noiembrie, 2017 Total: 4421 accesari

Accident mortal în vestul ţării! Trei maşini distruse şi o persoană decedată din vina unui şofer grăbit

Un grav accident de circulaţie a avut loc Duminică seara în vestul ţării, în jurul orei 19.00, mai exact la Alba Iulia, acolo unde o persoană a murit şi alte trei au fost rănite.


Accidentul în care au fost implicate trei autoturisme, s-a produs duminică seara pe DN1, pe raza localităţii Miraslău din judeţul Alba.


Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Alba, plutonier major Alina Marescu, dintre cele patru persoane rănite, două au fost accidentate mai grav, fiind necesară descarcerarea acestora. Ulterior, una dintre acestea, o femeie în vârstă de 61 de ani care se afla în aceeaşi maşină cu bărbatul care a provocat accidentul, a decedat în drum spre spital, a informat ISU Alba.

 
Potrivit Poliției Alba, un bărbat de 62 de ani din Cluj Napoca, în timp ce conducea un autoturism în direcția Aiud -Turda, nu ar fi păstrat o distanţă suficientă față de un autoturism înmatriculat în Hunedoara, condus de un tânăr de 19 ani, din judetul Hunedoara, iar pentru a evita coliziune cu acesta ar fi pătruns pe contrasens unde a intrat in coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 36 de ani, din județul Hunedoara, după care autoturismele au ricoșat in autoturismul condus de tânărul de 19 ani.


La faţa locului au fost trimise două autospeciale complexe de intervenţie, două ambulanţe SMURD şi o ambulanţă a Serviciului de Ambulanţă (SAJ) Alba.


Circulaţia în zonă a fost blocată mai bine de o oră pe ambele sensuri de mers.