Şi-a găsit maşina uitată într-o parcare, în urmă cu 20 de ani

Data publicare: Duminica, 19 Noiembrie, 2017 Total: 1420 accesari

Şi-a găsit maşina uitată într-o parcare, în urmă cu 20 de ani

O întâmplare hilară a avut loc în Germania la sfârşitul săptămânii trecute, acolo unde un bărbat din Frankfust şi-a regăsit maşina după mai bine de 20 de ani de la data la care a declarat-o furată.

 

Pentru că maşina era parcată lângă o clădire ce urmează a fi demolată, autorităţile au căutat proprietarul în baza de date pentru a-şi ridica autovehiculul. Procedura normală s-a transformat într-o adevărată poveste de comedie: maşina fusese declarată furată de către proprietar în urmă cu mai bine de 20 de ani.

 

Oamenii legii au luat legătura cu proprietarul care, la auzul veştii că maşina a fost găsită,  şi-a adus aminte imediat unde o parcase în 1997.

 

Bătrânul, acum  în vârstă de 76 de ani le-a povestit oamenilor legii că uitase unde a parcat maşina şi după mai multe ore de căutări, era ferm convins că aceasta îi fusese furată. Acesta a declarat că nu se gândea vreodată că îşi va recupera maşina, un VW Passat care acum, se pare că va fi trimisă la casat.

 

 

Potrivit cotidianului local Augsberger Allgemein, maşina a fost găsită exact în locul unde a fost părăsită, în urmă cu aproape un sfert de secol.

 

Nu este singurul astfel de caz în Germania.  Un bărbat, care a anunțat că mașina lui a fost furată, a fost surprins când a aflat că automobilul fost găsit după doi ani de polițiști, la patru kilometri distanță de locul unde credea șoferul că a lăsat-o. Bărbatul uitase unde o lăsase parcată și în acest caz.