Daniel Florea: La Brăila pot spune că am trecut prin toate stările posibile

Data publicare: Duminica, 19 Noiembrie, 2017 Total: 2868 accesari

Daniel Florea: La Brăila pot spune că am trecut prin toate stările posibile

A doua ”dublă” în campionat pentru Daniel Florea și atacantul a ajuns la cota 5 în topul marcatorilor. Fotbalistul, care a reușit două goluri pentru UTA și în Cupa României, a fost decisiv în meciul de la Brăila, care le mai ridică moralul băieților lui Cristi Todea.

”În primul rând, sunt foarte bucuros că am revenit pe teren, că nu a fost ceva mai grav după incidentul de la Suceava”, a mărturisit fotbalistul în vârstă de 29 de ani.

”La Brăila pot spune că am trecut prin toate stările posibile. Am controlat începutul de joc, am condus cu 2-0, iar în câteva minute ne-am trezit egalați. Din fericire, acum am avut un procent bun de fructificare a ocaziilor iar asta a facut diferența la final, pe lângă determinarea și experiența jucătorilor care au muncit extraordinar. Pentru privitori a fost un meci frumos, cu de toate, pentru noi, o gură de oxigen în ceea ce privește situația din clasament. Eu, într-adevăr, am avut realizări, dar ele au venit la capătul muncii și determinării extraordinare din partea băieților, așa că ei merita toate felicitarile”, a precizat Florea.



Sursa: Preluare UTA Arad