Trei autoturisme implicate într-un accident pe Calea Zimandului!

Data publicare: Sambata, 18 Noiembrie, 2017 Total: 4160 accesari

Trei autoturisme implicate într-un accident pe Calea Zimandului!

Sâmbătă seara, în  jurul orei 18:30, a avut loc un accident pe Calea Zimandului în aproprierea benzinăriei Mol, în care au fost implicate 3 autoturisme. În cele 3 autoturisme se aflau 5 persoane.

După accident, toate cele 4 persoane au ieşit din maşini nerămânând încarcerate.

 

La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje ale Poliţiei, descarcerare şi SMURD.

 

În accident au fost implicate o autoutilitară, si două autoturisme marca VW Passat şi Daewoo Nubira.

 

Autoutilitara se deplasa regulamentar pe sensul de mers spre ieşirea din municipiu când autoturismul VW Passat a ieşit fără să se asigure din benzinărie. Şoferul autoutilitarei nu a mai reuşit să evite impactul, lovind în plin autoturismul VW Passat pe care l-a proiectat pe sensul opus de mers, unde acesta a fost din nou lovit, de un alt autoturism marca Daewoo Nubira, care se deplasa regulamentar pe sensul de mers spre oraş.

 

Cele patru persoane care au fost pasageri în cele trei vehicule implicate în accident au fost transportate la spital, însă se pare că au scăpat cu leziuni uşoare. 


Update1 ora 19:15: Şoferul autoturismului VW Passat a fost depistat cu alcoolemie 0,28 mg  alcool pur în aerul respirat la testarea cu etilotestul.


Update2 ora 19:20: Şoferul autoturismului Daewoo a fost uşor rănit la cap şi genunchi, dar este în afara oricărui pericol şi a rămas la faţa locului, la spital au fost transportaţi 2 din cei 5 pasageri care se aflau în cele trei maşini implicate în accident.


Update3 ora 19:45: Se pare că deşi şoferul autoturismului VW Passat a fost depistat cu alcoolemie şi este vinovat de producerea accidentului, la ieşirea din benzinărie acesta totuşi s-a asigurat, sau mai precis a avut intenţia de a se asigura, însă vizibilitatea i-a fost obturată de două acmioane care erau parcate exact lângă ieşirea din benzinărie.




Update4 ora 20:00: Şoferul autoturismului VW Passat se numeşte Adrian Popa, şi a fost fatbalist la clubul UTA în urmă cu doi ani, actualmente evoluând la echipa din Cermei din ultimele informaţii care ne-au parvenit. 



Filmare de la faţa locului