„Păi voi chiar ne credeţi pe toţi TÂMPIŢI?“ Cel mai COOL primar din România demască ipocrizia guvernului!

Data publicare: Vineri, 17 Noiembrie, 2017 Total: 43155 accesari

„Păi voi chiar ne credeţi pe toţi TÂMPIŢI?“ Cel mai COOL primar din România demască ipocrizia guvernului!

 

Irina Onescu, primarul comunei arădene Petriş, cunoscută ca fiind cea mai "COOL" primăriţă din România, condamnă dur noile măsuri fiscale adoptate de către Guvern. Aceasta spune că revoluţia fiscală determină toţi primarii din ţară să stea cu mâna întinsă la Guvern pentru finanţarea lucrărilor de dezvoltare, spunând totodată că vor avea câştig de cauză, doar primarii PSD şi cei care vor pleca la PSD în perioada următoare.

Cea mai tânără femeie primar din România, Irina Onescu explică în termeni duri dar pe înţelesul tuturor, pe Facebook situaţia părtinitoare creată de Guvern.

"Deja mă irită la culme retorica de tipul "Primăriile au primit fonduri DIN PARTEA Ministerului Dezvoltării, deci nu au motive să protesteze."
Zău, "din partea"? . De parcă banii ăștia i-ați fi scos din buzunarul propriu și din infinita voastră mărinimie, nu din bugetul de stat la care contribuie cu vârf și îndesat toți românii 

Așteptați osanale? Păi nu ăsta este rolul Ministerului Dezvoltării, să investească în dezvoltare?
Cu o mână dați si cu alta luați. Promisiunile că Guvernul va acoperi găurile din bugetele administrațiilor locale, pierderi rezultate în urma scăderii cotei de impozitare de la 16% la 10%, sunt la fel de sustenabile precum promisiunea că odată cu această măsură vor crește salariile. 

Nu-i bai, din ianuarie 2018, prin transferul contribuțiilor sociale de la angajator la angajat, se va observa cu ochiul liber cum statul încasează 45% din salariul brut al românilor, 45% din munca oamenilor cinstiți, sub formă de taxe și impozite, iar singura care se va mări va fi inflația, nicidecum veniturile. 

Iar voi veniți și ne spuneți că toate acestea sunt spre binele nostru?
Jur că deja mă părăsește diplomația. Păi voi chiar ne credeți pe toți tâmpiți? "







Mesajul postat de primăriţa din Petriş a adunat peste 500 de aprecieri şi reacţii şi nenumărate comentarii de susţinere, semn că prietenii şi urmăritorii acesteia îi împărtăţesc opinia.

 

Irina Onescu a ajuns primar în comuna Petriş din judeţul Arad contrar tuturor aşteptărilor. Candidat independent, irina a câştigat bătălia electorală la o diferenţă de 2 voturi. De la preluarea frâielor comunei, Petrişul a înflorit efectiv! Tânăra primăriţă a reuşit în mai puţin de doi ani de zile să renoveze şcoala şi primăria aflate de zeci de ani în paragină, să convingă o fabrică să îşi deschidă o unitate în comună. dând astfel de lucru şomerilor şi să transforme comuna într-o adevărată atracţie turistică a judeţului.