Şofer arădean depistat cu alcoolemie record la volan!

Data publicare: Vineri, 17 Noiembrie, 2017 Total: 1631 accesari

Şofer arădean depistat cu alcoolemie record la volan!

Polițiștii orașului Nădlac cercetează un bărbat care a condus sub influența băuturilor alcoolice, având o alcoolemie record.


Polițiștii au depistat joi, în trafic, un bărbat de 39 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe D.N. 7, pe raza localității Nădlac. Pentru că duhnea a alcool, oamenii legii au hotărât să îl testeze îe şofer cu aparatul etilotest. În urma testării, a rezultat o alcoolemie de 1,12 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Bărbatului i-a fost suspendat dreptul de a conduce, poliţiştii încormind pe numele acestuia dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii înfracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autoturism sub influența alcoolului.


Cu dosar penal şi suspendarea dreptului de a conduce s-a ales şi un bihorean care a fost depistat tot joi, pe raza localității arădene Iermata, conducând sub influenţa licorilor bahice. Polițiștii Secției nr.  5 Rurală Ineu l-au oprit în trafic pe bărbatul de 57 de ani. Alcooltestul a arătat că acesta consumase băutură înainte de a se urca la volan. Aparatul a înregistrat o alcoolemie de 0,54 mg./l. alcool pur în aerul expirat.


Conform procedurii, s-a dispus recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei ambilor conducători auto.