Încep înscrierile pentru HAPPY RACE Ediţia 2017

Data publicare: Joi, 16 Noiembrie, 2017 Total: 1676 accesari

Încep înscrierile pentru HAPPY RACE Ediţia 2017

Happy Race, unul dintre cele mai populare și așteptate evenimente ale iernii, este în plină pregătire.

Organizatorii, Centrul Județean de Voluntariat Arad si Primăria Arad anunță că s-au deschis listele de înscrieri pentru toate cele 4 probe: Elfii lui Moș Crăciun (masculin și feminin), Renii lui Moș Crăciun (masculin și feminin), ARED SantaRace (masculin și feminin) și Family . Organizatorii garantează aceeași atmosferă extraordinară ca și în anii trecuți. 
Înscrierile se fac pe website-ul www.happyrace.ro, unde găsiți detalii despre toate cursele, regulament și condițiile de participare.


Evenimentul va avea loc în data de 10 decembrie 2017, începând cu ora 11:30 (pentru înscrieri si activități organizatorice ) în Parcul Eminescu -Arad. Ora de start pentru probe-ora 14:00.


Traseul de desfășurare al curselor va fi marcat cu banda de delimitare și va avea în anumite puncte stabilite de organizatori persoane din staff-ul organizatorilor pentru îndrumarea sportivilor pe traseu, suplimentar harta traseului va fi afișată pe site-ul oficial – www.happyrace.ro


Voluntarii care doresc să sprijine această activitate, se pot înscrie până în 08 decembrie 2017, ora 18.00 prin completarea formularului online  www.happyrace.ro, secțiunea voluntar.


Vârsta minimă pentru înscrierea voluntarilor este de 15 ani, iar condițiile obligatorii sunt interesul, implicarea, empatia, prezența de spirit și seriozitatea.