O mică bătaie de joc a Poştei Române la adresa clienţilor, devenită virală pe internet!

Data publicare: Joi, 16 Noiembrie, 2017 Total: 4468 accesari

O mică bătaie de joc a Poştei Române la adresa clienţilor, devenită virală pe internet!

 

Caz hilar la Poşta Română, instituţie în subordinea statului care a reuşit în ultimii ani, să ajungă dintr-o companie profitabilă, o cenuşăreasă a firmelor cu capital de stat ! Un cetăţean din Târgu Mureş care avea de primit un colet pe adresa companiei, nu a putut să îşi ridice pachetul din cauza unui viciu de procedură.

 

Ungureanu Mihai Gheorghe, a prezentat buletinul la preluarea coletului însă numele, prenumele, seria şi numărul de buletin nu au convins reprezentantul poştei române că pachetul îi aparţine.

Adresa înscrisă pe cartea de identitate nu corespundea cu cea  înscrisă pe colet, astfel că omului i s-a cerut o adeverinţă în scris de la locul de muncă, semnată şi ştampilată, în care să se specifice că persoana înscrisă pe colet este angajat al firmei.

 

Situaţia este cu atât mai hilară cu cât omul- administrator al firmei şi posesor al coletului, a fost pus în situaţia absurdă de a emite adeverinţa pentru propria persoană prin care să dovedească poştei că este angajat la firma pe care o deţine.

"Mica" bătaie de joc la adresa puţinilor români care mai aleg Poşta Română ca mijloc de curierat, menită să creeze birocraţie excesivă şi să respingă clienţii, punându-i pe drumuri, a fost aspru taxată de clientul poştei  care a emis adeverinţa necesară într-o manieră cu totul originală.

Adeverinţa cerută de Poşta Română a fost postată pe internet iar in scurt timp, postarea a adunat peste 3 mii de distribuiri şi nenumărate comentarii şi reacţii.