La Lipova, ţigările de contrabandă se vând în magazin

Data publicare: Miercuri, 15 Noiembrie, 2017 Total: 2239 accesari

La Lipova, ţigările de contrabandă se vând în magazin

O nouă acţiune de combatere a traficului şi comerţului cu ţigări netimbrate a fost demarată de  poliţişti în oraşul Lipova. Potrivit ultimelor acţiuni de acest fel, desfăşurate în judeţul Arad, se conturează o nouă metodă de comercializare a ţigărilor de contrabandă şi anume vânzarea ţigărilor netimbrate chiar în interiorul unor societăţi comerciale de tip magazine de cartier.

 

Polițiștii orașului Lipova, împreună cu jandarmi din cadrul Grupei de Jandarmi Lipova au desfășurat, ieri, o acțiune pe raza localității, în vederea prevenirii comerțului ilegal cu produse accizabile.

 

În urma activităților desfășurate, polițiștii au depistat, în incinta unei societăți comerciale de pe raza localității, într-o ascunzătoare fabricată artizanal, 2.820 țigarete de diferite mărci, netimbrate și timbrate necorespunzător, susceptibile a proveni din contrabandă.

 

Pe numele administratorului societății comerciale, o femeie de 38 de ani, din Arad, a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, țigaretele fiind indisponibilizate de polițiști în vederea continuării cercetărilor.