Spargere demnă de scenariile filmelor Hollywoodiene la un centru comercial din Timişoara!

Data publicare: Marti, 14 Noiembrie, 2017 Total: 2664 accesari

Spargere demnă de scenariile filmelor Hollywoodiene la un centru comercial din  Timişoara!

Un jaf de proporţii a avut loc în noaptea de joi spre vineri, într-un centru comercial din Timişoara. Deşi acesta s-a petrecut săptămâna trecută, poliţia a făcut public cazul doar astăzi, pentru a nu periclita ancheta în curs.

 

Persoane neidentificate încă, au jefuit în stil mafiot, desprins parcă din scenariile de filme cu poliţişti, supermarket-ul Metro Cash & Carry de pe Calea Șagului.

 

Hoţii  au dat dovadă de ingeniozitate şi coordonare astfel că au acţionat într-un timp foarte scurt, fără să lase urme şi fără să alerteze absolut nici un paznic în condițiile în care obiectvul este securizat de o firmă de pază cunoscută.

Potrivit organelor de poliţie, ”în noaptea de 9 spre 10 noiembrie, persoane necunoscute au pătruns prin efracție în incinta unei societăți comerciale de unde au sustras mai multe cartușe de țigări. În cauză a fost deschis un dosar penal  pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat și se efectuează cercetări în vederea identificării autorilor”, au declarat reprezentanții Biroului de relații cu presa al IPJ Timiș.

 

Hoţii au pătrus cu un vehicul în zonă, au tăiat cu flexul gardul împrejmuitor, apoi au dislocat un panou PVC de pe fațada centrului comercial, lângă intrarea clienților, pătrunzând astfel în interiorul magazinului de unde au sustras baxuri întregi de ţigări.

 

Prejudiciul nu a fost încă stabilit, deoasece societatea comercială nu a terminat încă inventarul însă din primele informaţii pagubele sunt de ordinul sutelor de mii de lei.

Poliţiştii nu exclud varianta ca cineva din interiorul magazinului să fi fost complice cu spărgătorii care au acţionat ca la carte într-un timp foarte scurt în condiţiile în care ţigările erau ţinute sub cheie.