Întâlnire ȘOC de Revelion.Timișorenii și-au dat întâlnire la pasajul Jiul,chiar la trecerea dintre ani

Data publicare: Marti, 14 Noiembrie, 2017 Total: 2027 accesari

Întâlnire ȘOC de Revelion.Timișorenii și-au dat întâlnire la pasajul Jiul,chiar la trecerea dintre ani

Renumitul pasaj Jiul, din Timișoara, a devenit foarte cunoscut la nivel național, nu pentru utilitatea lui, cât pentru "căile sale întortocheate", unde la nici 24 de ore a avut loc primul eveniment rutier (nici nu ne miră). Acum, pasajul Jiul are și pagină de Facebook, unde, timișorenii și-au dat întâlnire chiar de...Revelion !? Artificii nu glumă !


Timișorenii își dau întâlnire, de Revelion, la Pasajul Jiul. Sub numele de Jyul, ca să fie ieșit din comun, pasajul are pagină de Facebook și a devenit cunoscut la nivel național. Timisorenii, inventivi din fire au creat un eveniment, chiar
 de Revelion, când bănățenii sunt așteptați să petreacă trecerea dintre ani la pasaj. 


”În toți acești ani de experiență într-ale circulației nu mi-a fost dat să văd așa ceva. O fi bine, o fi rău? Doar Dumnezeu poate desluși căile întortocheate ale primarului Robu”, a scris pe Facebook Nicolae Istrat, fost șef la Biroul Rutier Timișoara.


Acum, că de Revelion vor avea loc artificii de alt gen (rutier) sau nu, vom vedea, însă,cert este c! mulți dintre șoferi, cu siguranță vor încerca să evite acea zonă.





Sursa știre:renastereabanateana.ro
Sursa foto: facebook