Muncitorii români, la mare căutare. ANOFM oferă 300 de locuri de muncă sezonieră în Portugalia

Data publicare: Marti, 14 Noiembrie, 2017 Total: 1975 accesari

Muncitorii români, la mare căutare. ANOFM oferă 300 de locuri de muncă sezonieră în Portugalia

Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă prin intermediul EURES România oferă 300 locuri de muncă sezoniere vacante în Portugalia pentru campania 2018 în agricultură, la recoltarea zmeurei.


Durata contractelor este de aprox 3 luni iar timpul de lucru este de 40 de ore pe săptamână, cu posibilitatea ca, în timpul campaniei, în funcţie de producţie, să se efectueze ore suplimentare. Data estimată de angajare este sfarsitul lunii februarie- începutul lunii martie 2018.

Cerinţele generale pot fi îndeplinite uşor, fiind solicitate persoane apte pentru munca la câmp, avantaj pentru persoanele cu experienţă în agricultură, experienţă în recoltarea zmeurei sau experienţă în munca în sere.

 

Arădenii care vor să lucreze în Portugalia nu au nevoie de prea mulţi bani deoarece cazarea este asigurată la preţul de 2 euro pe zi, iar transportul către Portugalia se va face pe cheltuiala angajatorului, urmând ca acesta să îşi deducă banii din primele salarii.

 

Salariu lunar este de 603 – 1053 euro , cu săptămâna de lucru 40 ore, 5 zile lucratoare, 2 zile libere prin rotaţie.

Nu sunt cerute cunoştiinţe de limbă portugheză, spaniolă sau engleză însă acestea pot constitui un avantaj în relaţia cu angajatorul.

 

 

Persoanele cu domiciliul in judetul Arad, care corespund cerinţelor posturilor oferite, trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Arad, aflat pe Str. Călugăreni, nr.1A, et.1, cam24, tel: 0771 452 447, pentru a fi înregistrate în baza de date pentru munca în străinătate.

 

 Înscrierea în baza de date pentru munca în străinătate se realizează pe baza unei copii de buletin, a unui CV în format Europass completat în limba română precum şi a unei adeverinţe medicale prin care să se arate faptul că viitorul angajat este apt de muncă.