Eliberat recent s-a pus din nou pe furat

Data publicare: Marti, 14 Noiembrie, 2017 Total: 2027 accesari

Eliberat recent s-a pus din nou pe furat ARAD. Un tânăr de 25 de ani, din Arad, care a ieșit recent din închisoare, beneficiar și el al bunăvoinței statului român s-a pus pe furat după numai patru zile de la eliberare. AFLĂ ce a furat

Bărbatul de 25 de ani din Arad este cercetat, după ce joi 9 noiembrie (a.c.) a furat dintr-un complex comercial din oraș,un portofel cu acte şi bani din poșeta unei femei, la doar patru zile de la eliberarea sa din Penitenciarul Timişoara. Politiștii au reușit să recupereze suma, aproximativ 300 de lei, iar pe numele tânărului a fost întocmit un dosar penal pentru furt.


Potrivit reprezentanţilor IPJ Arad, tânărul de 25 de ani a fost eliberat din Penitenciarul Timişoara în data de 5 noiembrie, fiind beneficiar al Legii 169/2017 privind recursul compensatoriu. În prima zi în care Legea recursului compensatoriu a intrat în vigoare, au fost eliberaţi 529 de deţinuţi. Alţi 3.349 de deţinuţi au obţinut dreptul de a solicita eliberare condiţionată. Potrivit legii, pentru fiecare 30 de zile executate în condiţii improprii, deţinuţii obţin şase zile de libertate.