Celebrul poliţist Godină, mesaj pentru „hăituiţii” de DNA

Data publicare: Marti, 14 Noiembrie, 2017 Total: 1716 accesari

Celebrul poliţist Godină, mesaj pentru „hăituiţii” de DNA

Politistul brasovean Marian Godina a publicat pe Facebook un comentariu despre reactiile sustinatorilor PSD la problemele lui Dragnea care a iscat furtuna. Dupa numai trei ore, textul lui Godina are peste 16.000 de like-uri si peste 3.700de share-uri.

 

<<Acum, uită-te la casa ta. E la fel? De fapt ce vorbesc eu de casă? Uită-te în frigider. Ai senzația că te uiți pe redtube? Pun pariu că majoritatea spațiului e ocupat de oale și cratițe. Pe masă ai o mușama d-aia ieftină crestată cu urme de cuțit adunate ca niște scrilejituri ale unui soldat care își făcea AMR-ul pe vreun perete răcoros. Ai tot zis că iei alta, dar nu prea „e” bani. Haaai, că te-am nimerit, sunt sigur. Tu de ce nu ai bani ca ăla? Că ești mai prost? Păi cum? Tu să fii prost? Păi nu ești tu ăla deșteptu, care demască conspirații cu state paralele, binoame, străini care vor să ne vândă țara și moșnegi care plătesc 30 de lei pe câine protestatar?


Hai mai bagă un comentariu despre statul paralel, să te vadă prietenii cât ești tu de deștept și cum desfaci tu ițele. Dar între timp, nu uita de mușamaua aia... poate o schimbi luna asta... dacă ajunge banu, după ce-ți schimbi pantalonii rupți în c*r de atâta muncă sau dacă îți trimit copiii bani din ”străinătățuri”, că doar au plecat acolo tot din cauza legilor justiției și a procurorilor care hăituiesc îngerași inocenț>>, a scris Marian Godină.