A scăpat cu viaţă ca prin minune după ce camionul în care se afla s-a răsturnat în şant în apropierea de localităţii Almaş

Data publicare: Luni, 13 Noiembrie, 2017 Total: 2298 accesari

A scăpat cu viaţă ca prin minune după ce camionul în care se afla s-a răsturnat în şant în apropierea de localităţii Almaş

Un şofer poate spune că s-a născut pentru a doua oară după ce a scăpat cu viaţă dintr-un grav accident de circulaţieprodus luni, 13 noiembrie, în jurul orei 17.30 pe Drumul Naţional 79 A din judeţul Arad.

 

Şoferul TIR-ului, un sibian, a pierdut controlul volanului la întrarea în localitatea Almaş, a intrat în parapetul de protecţie de pe marginea drumului pe care l-a spulberat efectiv  şi s-a răsturnat cu maşina în şanţ.

 

Deşi TIR-ul a fost complet distrus, acesta devenind un morman de fiare contorsionate, conducătorul auto în vârstă de 38 de ani, implicat în accident, s-a ales doar cu câteva răni care nu îi pun viaţa în pericol.

 

La faţa locului au sosit un echipaj SMURD precum şi unul al Poliţiei Rutiere pentru efectuarea măsurătorilor şi stabilirea cauzei accidentului.

 

Circulaţia rutieră în zonă s-a desfăşurat anevoios aproximativ o oră şi jumătate, fiind dirijată de poliţişti până la finalizarea cercetărilor.










Fursa foto: Facebook/ Radar Arad