Cantitate impresionantă de tutun descoperită de oamenii legii pe raza localităţii Turnu

Data publicare: Luni, 13 Noiembrie, 2017 Total: 1276 accesari

Cantitate impresionantă de tutun descoperită de oamenii legii pe raza localităţii Turnu

Captură impresionantă de tutun făcută de poliţişti pe raza localităţii Turnu acolo unde oamenii legii desfăşurau activităţi de control de rutină la finanul săptămânii trecute.

 

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, împreună cu lucrători din cadrul Direcției Antifraudă Deva, au depistat două persoane care transportau tutun timbrat necorespunzător.

 

Polițiștii au depistat, la sfârșitul săptămânii trecute, pe raza localității Turnu, un bărbat de 33 de ani și o femeie de 51 de ani, din județul Hunedoara, în timp ce transportau într-o autoutilitară 8 kilograme de tutun de diferite mărci, timbrat necorespunzător.

 

Întrega cantitate de tutun a fost indisponibilizată de polițiști în vederea continuării cercetărilor, pe numele celor în cauză fiind întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținere în afara antrepozitului fiscal, fără a fi marcat corespunzător, a unei cantități de tutun, peste limita admisă de lege.

 

 

Tot în judeţul Arad, de această dată în localitatea Pâncota, un bărbat a fost prins de oamenii legii în timp ce oferea spre comercializare 200 de țigarete netimbrate. Țigaretele au fost indisponibilizate, bărbatul fiind sancționat conform Legii 12/1990 cu amendă în valoare de 500 de lei.