Un tânăr a jefuit un magazin din Micalaca! Cine îl recunoaște este rugat să sune la poliție !

Data publicare: Luni, 13 Noiembrie, 2017 Total: 7077 accesari

Un tânăr a jefuit un magazin din Micalaca! Cine îl recunoaște este rugat să sune la poliție !

ARAD. Vineri 10 noiembrie,în jurul orei 14:30 un arădean a furat dintr-un magazin cu hrană pentru animale, din zona Mioriţa, mai mulți bani din casa de marcat și telefonul mobil al vânzătoarei. Cine îl recunoaște să sune la 122. 

Pe imagini se poate vedea cum într-un moment în care vânzătoarea se afla într-o altă încăpere a magazinului pentru a servi o clientă, tânărul încearcă de mai multe ori să se caţere pe pult pentru a se întinde să ia banii din casa de marcat însă nu reuşeşte. După mai multe încercări ezitante, timp în care mai mulţi oameni trec pe lângă magazin, acesta merge la casa de marcat şi sustrage toate bancnotele de 10, 50 si 100 de lei după care se caţără din nou pe pult pentru a lua şi bancnotele de 5 lei.

După ce şi-a înşfăcat prada, tânărul s-a făcut nevăzut dar nu înainte de a lua cu el şi telefonul vânzătoarei . Ceea ce nu ştia hoţul este faptul că întreaga scenă a fost surprinsă de camera de supraveghere a magazinului, montată deasupra casei de marcat. Deşi purta o glugă pe cap pentru a nu putea fi recunoscut, pe imagini se poate vedea foarte clar faţa tânărului. 


Proprietariul magazinului a postat imaginile pe un site de socializare în speranţa că filmarea va putea duce la identificarea hoţului. Cine il recunoaste este rugat sa sune la cea mai apropiata sectie de politie. 

Vânzătoarea magazinului a declarat pentru Ghidul Arădean că şi-a dat seama că a fost jefuită în scurt timp, în momentul în care a vrut să încaseze marfa cumpărată de clienta pe care o ajuta în timpul jafului. Pentru că telefonul personal a fost şi el furat, aceasta a sunat la numărut unic de urgenţă 112 de pe telefonul clientei.


La faţa locului au sosit în scurt timp poliţiştii criminalişti care au luat amprentele şi înregistrarea video însă până în acest moment, tânărul nu a fost capturat.



















New layer...