Ministerul Dezvoltării dezminte din nou, cu cifre, declarațiile deputatului Florin Tripa!

Data publicare: Luni, 13 Noiembrie, 2017 Total: 1479 accesari

Ministerul Dezvoltării dezminte din nou, cu cifre, declarațiile deputatului Florin Tripa!

Ministerul Dezvoltării îl contrazice a doua oară pe deputatul Florin Tripa care caută să contrarieze opinia publică cu afirmații șocante, chiar dacă sunt neadevărate.

Întâi, deputatul Tripa a fost contrazis atunci când vorbea despre rolul important pe care l-a avut împreună cu colegii săi în obținerea finanțării pe Programul Operațional Regional pentru proiectele Consiliului Județean. Ministerul Dezvoltării a demontat atunci, în scris, afirmațiile deputatului, arătând că nu a existat nicio intervenție și nicio influență a parlamentarilor în câștigarea proiectelor.

Acum, deputatul Tripa acuză Consiliul Județean de minciună. Susține că s-a informat la Registratura ministerului, unde a aflat că nicio documentație de proiect al Consiliului Județean Arad nu a fost transmisă în ultimele săptămâni Ministerului Dezvoltării. Asta ar pune în pericol finanțarea proiectelor Consiliului Județean Arad pe Programul Național de Dezvoltare Locală. Ministerul Dezvoltării îl dezminte însă din nou, ceea ce arată cine este, de fapt, mincinosul.

Documentațiile depuse de Consiliul Județean Arad, înregistrate la Registratura Ministerului Dezvoltării, au următoarele numere de înregistrare:

 

-126099/23.10.2017

-133701/2.11.2011

-133737/2.11.2017

-131966/31.10.2017

Documentația depusă a fost repartizată deja de Ministerul Dezvoltării aparatului de specialitate.

Este posibil ca deputatul Florin Tripa să fi căutat la Ministerul Dezvoltării numerele de înregistrare pentru proiectele de reabilitare a drumurilor județene arădene DN 79-Mişca-Apateu-Berechiu, Lipova-Şiştarovăţ-Cuvejdia, Târnova-Tauţ şi Gurahonţ-Dieci-Buteni. Într-adevăr, acestea nu avea cum să le găsească, întrucât Guvernul a refuzat finanțarea lor și le-a tăiat de pe lista de investiții prin Programul Național de Dezvoltare Locală. Ne-am fi bucurat să avem sprijinul depuatului Florin Tripa pentru obținerea finanțării acestor drumuri, dar nu ne-a sprijinit.

Suntem de acord, pe de altă parte, cu dorința deputatului Florin Tripa de responsabilizare a politicienilor. Este regretabil că din dorința de a obține capital politic, transmit minciună după minciună. Deputatul Tripa are posibilitatea să dea un exemplu personal și să înceapă să spună adevărul despre activitatea Consiliului Județean, indiferent de supărarea sa personală pe oamenii care muncesc pentru proiectele bune ale Aradului!