Femeile Liberale arădene şi-au ales conducerea

Data publicare: Duminica, 12 Noiembrie, 2017 Total: 4041 accesari

Femeile Liberale arădene şi-au ales conducerea

Aproximativ 450 de femei din tot judeţul Arad au fost prezente Sâmbătă , 11 noiembrie, la complexul Expo Arad, unde femeile liberale arădene şi-au ales conducerea judeţeană.

În funcţia de preşedinte a organizaţiei judeţene a OFL Arad a fost aleasă Garofiţa Popa, care ocupă şi consilier judeţean, aceasta preia ştafeta de la Simona Stan care  a ales să se retragă  din această funcţie nemaicandidând pentru un nou mandat.


Garofiţa Popa, Liliana Wass, Geanina Pistru


Gazda acestui eveniment a fost Geanina Pistru, cea care a condus mai mulţi ani la rând destinele femeilor liberale, iar invitat special a fost  Cristina Trăilă, preşedinta organizaţiei la nivel naţional a OFL. La eveniment au mai fost prezenţi atât preşedintele organizaţiei municipale a PNL Sergiu Bîlcea, deputatul Glad Varga precum şi viceprimarul Aradului, Călin Bibarţ.


 

Cu două zile în urmă, pe data de 9 noiembrie, au avut loc alegerile şi la organizaţia municipală a femeilor liberale.  Şi aici a avut loc o „predare de ştafetă”, locul Adinei Dumitrean a fost preluat de Liliana Wass care a fost aleasă preşedinte al organizaţiei municipale, aceasta fiind aleasă vineri şi la nivel judeţean în funcţia de vicepreşedinte.


Alegeri municipale OFL Arad



Liliana Wass-preşedinte org. Municipală,Garofiţa Popa-Preşedinte org. Judeţeană OFL Arad