Am ajuns ciuca bătăilor, pierdem pe bandă rulantă! Tremurăm pentru rămânerea în eşalon sucund? UTA - ASA Târgu Mureş: UTA – ASA 1 -2

Data publicare: Sambata, 11 Noiembrie, 2017 Total: 4645 accesari

Am ajuns ciuca bătăilor, pierdem pe bandă rulantă! Tremurăm pentru rămânerea în eşalon sucund? UTA - ASA Târgu Mureş: UTA – ASA 1 -2

Am ajuns ciuca bătăilorîn Liga a s-a? UTA a ajuns să facă puncte din egaluri, în acest retur de campionat UTA are 4 victorii, 6 egaluri şi 7 înfrângeri, ultima dintre ele a avut loc pe teren propriu cu ASA Târgu Mureş, mureşenii impunându-se cu 2-1.

 

Todea a fost nevoit ce este drept să improvizeze după ce clubul s-a despărţit de Branko Grahovac, iar pe Alin Buleică, Mădălin Ciucă și Sorin Strătilă nu s-a putut baza, aceştia fiind momentan trimişi disciplinar la echipa a doua.

Aşadar Todea a aliniat următoarea formaţie:

UTA: Svedkauskas – Adili, Manea, Scutaru, Burlă – Prună, Păcurar, Tănase, Cârstocea, Hlistei – Curtuiuș.

Rezerve: Mureșan – Iuga, Polgar, Jorza, Asani, Stahl, Boakai.

 

ASA Tg. Mureș: Moga – Băjan, Candrea, Kilien, Mendy, Iacob – Panait, Licu, Petriș, Stoica – Petrea.

Rezerve: Negruș, Iliescu, Onul, Tornay, Cârlejan.

 

38 de minute le-a trebuit mureşenilor să deschidă scorul, Băjan a centrat de pe dreapta din lovitură liberă, Candrea făcând doar formalitatea de a introduce mingea în plasă, scor cu care cele două echipe intră la cabine.

 

În repriza a doua, cu toate că UTA are câteva momente bune şi reuşeşte să domine, nu este deloc periculoasă şi nu pune în pericol poarta mureşenilor, aceştia fiind cei care reuşesc din nou să marcheze majorând tabela de marcaj lşa 2-0 în minutul 73, pe  un contraatac rapid al mingea a ajunge la acelaşi  Băjan, care-l învinge pe Svedkauskas.

 

În minutul 4 de prelungire, UTA reuşeşte golul de onoare prin Cârstocea, care reuşeşte să înscrie dintr-o fază fixă de la 20 de metri.

 

Arbitri: Denis Haidiner (Hunedoara) – la centru, Bogdan Dragoș și Mihai Cantemir (ambii din Făgăraș) – asistenți.
Rezervă: Aurel Vărzan – Timișoara
Observatori FRF: Zaharie Ciev și Florin Mierea – ambii din Timișoara.



Deşi avem o galerie bogată de poze, nu am considerat că este momentul să oferim decât câteva instantanee din meci, unele cu suporterii fideli ai echipei care merită toată stima, la fel ca şi fotograful nostru pasional Vio Muscă care suferă la fiecare meci al "bătrânei Doamne".


Foto: Viorel Muscă