Nucleul cel mai dur al maghiarilor de la Debrecen și-a făcut apariția în România cu un arsenal impresionant de obiecte contondente

Data publicare: Sambata, 11 Noiembrie, 2017 Total: 5112 accesari

Nucleul cel mai dur al maghiarilor de la Debrecen și-a făcut apariția în România cu un arsenal impresionant de obiecte contondente

Meciul de sâmbătă de la Sala Polivalentă din Craiova este considerat de risc maxim, mai ales după evenimentele petrecute la vamă.

Echipa locală de handbal, SCM Craiova, urmează să dispute un meci în Cupa EHF cu Debrecen, echipă maghiară recunoscută pentru suporterii săi extrem de fanatici, dar și de violenți, informează B1TV.

Huliganii maghiari au uimit autoritățile la intrarea în România de sâmbătă dimineață. Jandarmii prezenți în vama Borș au găsit asupra lor un întreg arsenal, semn că aceștia se pregăteau să facă un adevărat măcel la întâlnirea cu suporterii români.

 

Jandarmeria a avut informaţii despre intenţiile ultraşilor maghiari, aşa că le-au făcut o surpriză şi i-au întâmpinat la vamă. Astfel, au găsit în autocarele cu care se deplasau aceștia bâte, săbii, cuțite, boxuri, petarde și alte materiale pirotehnice.


Tot arsenalul a fost confiscat de către jandarmi, însă în ciuda faptului că arsenalul le-a fost confiscat, autorităţile se aşteaptă în continuare ca ultraşii maghiari să creeze probleme.

 

Sursa: B1TV