Despărţiri amiabile şi sancţiuni pentru „renegaţii” UTA-ei

Data publicare: Sambata, 11 Noiembrie, 2017 Total: 4280 accesari

Despărţiri amiabile şi sancţiuni pentru „renegaţii” UTA-ei

UTA și valorosul portar Branko Grahovac au ajuns vineri la un acord de încetare a colaborării. De asemenea, clubul arădean se mai desparte și de preparatorul fizic Vlad Țăran. În ambele cazuri, colaborarea se oprește pe cale amiabilă.

 

În altă ordine de idei, în urma unor abateri disciplinare, jucătorii Alin Buleică, Mădălin Ciucă și Sorin Strătilă au fost trimiși la echipa a doua. După îndeplinirea formalităților procedurale, cei trei jucători vor fi sancționați disciplinar. 


Citeşte şi: 
Indisciplina de la UTA poate fi unul din motivele actualei situaţii. Patru jucători „pe făras” după cheful de sâmbătă

 

 

Toate acestea sunt consecinţa indisciplinei de la echipă înaintea meciului cu Ripensia, când mai mulţi jucători n-au respectat programul şi au rămas să sărbătorească de ziua lui Ciucă.

 

Pe de altă parte, conducătorii UTA-ei s-au mișcat repede în ceea ce-l privește pe mijlocașul canadian de 21 de ani, Hanson Boakai, acesta a demarat antrenamentele sub comanda lui Cristi Todea în urmă cu o lună de zile. Formalitățile de obținere a cărții verzi și a dreptului de muncă în România, au fost îndeplinite, iar vineri după-amiază a venit confirmarea legitimării fotbalistului la „Bătrâna Doamnă”.


Hanson-Boakai - Foto: sportsmax.tv