Circulaţia tramvaielor, paralizată de un şofer inconştient

Data publicare: Vineri, 10 Noiembrie, 2017 Total: 1718 accesari

Circulaţia tramvaielor, paralizată de un şofer inconştient

Curculaţia tramvaielor  în municipiul Arad a fost dată din nou peste cap din cauza unui şofer inconştient  care nu a ţinut cont de regulile de circulaţie, blocând astfel artera care face legătura între centrul oraşului şi cartierul Aradul Nou.

 

Totul s-a petrecut vineri în jurul orei 12.00 atunci când conducătorul unui autoturism marca Opel, grăbit fiind, şi-a parcat maşina  " câteva minute", contrar sensului de circulaţie, pe spaţiul interzis marcat corespunzător, blocând astfel şina de tramvai pe direcţia Teatru- Boul Roşu. In spatele tramvaiului s-a format o coadă de maşini şi tramvaie lungă de câteva sute de metri.

Dacă unii călători au preferat să îşi continue drumul la pas, alţii nu au avut de ales şi au aşteptat ca şoferul să îşi mute autoturismul în timp ce nervii şoferilor blocaţi în trafic au fost puşi la grea încercare.

Deşi în zonă există mai multe locuri de parcare atât pe străzile adiacente cât şi în parcarea de lângă casa cu lacăt, mulţi arădeni nu ţin cont de acest lucru şi din grabă, neatenţie sau poate chiar lipsă de respect faţă de ceilalţi participanţi la trafic, preferă să parcheze pe spaţiul interzis, blocând astfel circulaţia tramvaielor şi cauzând neplăceri pentru sute de arădeni.


Pentru neplăcerile cauzate, şoferul imprudent care şi-a abandonat maşina blocând traficul, se va alege cu o amendă contravenţională.


Nu este pentru prima oară când circulaţia rutieră este paralizată în zonă. Alţi doi şoferi au reuşit să blocheze traficul în urmă cu o lună, în acelaşi mod.