S-a urcat băut la volan și a lovit un autoturism parcat regulamentar

Data publicare: Joi, 09 Noiembrie, 2017 Total: 1519 accesari

S-a urcat băut la volan și a lovit un autoturism parcat regulamentar

Polițiștii Secției nr.2 Poliție Rurală Arad cercetează un bărbat care, aflându-se sub influența alcoolului, a provocat un eveniment rutier.

La data de 8 noiembrie a.c., polițiștii au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier pe raza localității Semlac.

În fapt, conducătorul auto, un bărbat de 62 de ani din aceeași localitate, aflându-se la volanul unei autoutilitare, pe fondul consumului de alcool, a pierdut controlul asupra autovehiculului, intrând în coliziune cu un autoturism parcat regulamentar.

Întrucât evenimentul s-a soldat doar cu pagube materiale, polițiștii au procedat la testarea șoferului cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,70 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Conform procedurii, bărbatul a fost transportat la cea mai apropiată unitate spitalicească, în vederea recoltării de probe biologice, pe numele acestuia fiind întocmit totodată un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autoturism sub influența alcoolului.