INFIORĂTOR ! Cadavrul unui bărbat, găsit joi dimineața într-un parc. Acesta avea capul zdrobit

Data publicare: Joi, 09 Noiembrie, 2017 Total: 2830 accesari

INFIORĂTOR ! Cadavrul unui bărbat, găsit joi dimineața într-un parc. Acesta avea capul zdrobit Scene șocante joi dimineața în jurul orei 09:30 la Oradea, unde un cadavru a fost descoperit chiar lângă un parc de copii. AFLĂ mai multe detalii

Descoperirea macabră a fost făcută la câțiva metri de o pista de bicicliști, pe unde trec părinți cu copii. Cadavrul tânărului era îmbrăcat doar în lenjerie intimă și avea capul zdrobit. Un echipaj SMURD s-a deplasat la fața locului, însă nu au mai putut decât să constate decesul, scrie bihon.ro . 

Circulă zvonuri că ar fi vorba despre o crimă pe fondul unei gelozii, mai ales datorită faptului că victima a fost găsită doar în lenjerie intimă. Trupul bărbatului a fost aruncat în grădina dintre bloc și malul Peței și a fost acoperit cu frunze uscate. Locația este încadrată de două parculețe de copii.


Polițiștii au fost șocați de imaginile pe care le-au găsit la fața locului, care a fost împânzit de polițiști și de procurorii ce anchetează circumstanțele în care s-a produs decesul.


Sursa foto: bihon.ro