Dulăul, mulţumit de joc dar dezamăgit de rezultat

Data publicare: Joi, 09 Noiembrie, 2017 Total: 3323 accesari

Dulăul, mulţumit de joc dar dezamăgit de rezultat

După remiza în faţa Ripensiei Timişoara, antrenorul arădenilor s-a arătat mulţumit de jocul echipei. Acesta a declarat în cadrul conferinţei de  presă că ocaziile echipei sale l-au mulţumit chiar dacă rezultatul îl întristează. 

”Am avut două bare în prima repriză. Părerea mea e că e un meci pe care l-am dominat în întregime. Din păcate, nu a reuşit să obţinem decât un punct, ceea ce este foarte puţin la situaţia noastră. Sunt mulţumit de jocul pe care l-am avut, dar nu sunt mulţumit de rezultat. Ne-am creat destule ocazii, am ajuns destul de uşor în faţa porţii, dar pe fază defensivă am făcut multe greşeli, şi de aceea am avut acel penalty şi au marcat golul nostru”, a precizat Todea.

Dulăul încă resimte pierderea celor trei puncte de pe teren propriu în faţa Luceafărului din Oradea 

”Am început destul de slab repriza a doua, dar pe final am reuşit să ne revenim şi puteam să şi câştigăm dacă eram mai concentraţi. Am avut multe faze fixe, lovituri libere, cornere, dar nu am putut să le finalizăm, Hlistei a avut ocazii în ultimele minute. Am avut posibilitatea să legăm trei victorii, dacă reuşeam să câştigăm cu Luceafărul… Am arătat destul de bine, din păcate, nu am reuşit să şi câştigăm”
, a adăugat Todea.

După această remiză, UTA a acumulat un total de 18 puncte şi se situează pe locul 13, în timp ce Ripensia are 20 de puncte şi se situează cu două poziţii mai sus faţă de arădeni, pe locul 11.

Următorul meci al arădenilor se va desfăşura pe teren propriu, la finalul săptămânii, sâmbătă, de la ora 11:00, împotriva formaţiei ASA Târgu Mureş.